Anvelopele
FALKEN
FALKEN Tyres
Marca FALKEN este parte integrantă a grupului japonez Sumitomo Rubber Industries, unul dintre numele cu o tradiţie de peste 100 de ani în industria anvelopelor şi produselor din cauciuc. Falken s-a impus rapid pe piaţa de profil drept o marcă al cărei pedigree japonez se împleteşte perfect cu experienţa în motorsport. Astfel, pe lângă know-how-ul japonez, anvelopele produse sub brandul FALKEN beneficiază şi de un program de testare foarte solicitant, în cadrul cursei de anduranţă de 24 de ore de la Nürburgring, sau în competiţii de drift din întreaga lume.
Datele astfel obţinute în motorsport completează eforturile depuse de specialiştii din departamentul de cercetare şi dezvoltare al companiei, pentru a rezulta în final o gamă de anvelope care oferă un nivel mare de siguranţă, fiabilitate şi eficienţă, dar şi un cost de producţie excelent.

Sumitomo Rubber Industries, Ltd. - Kobe, JAPONIA
FALKEN Tyres
Grupele de produse FALKEN

Marca FALKEN include gamele de produse Azenis, Ziex, Sincera, Wildpeak, Landair şi Eurowinter. Astfel, prin cele şase game de produse oferite, Falken acoperă practic toate clasele de autoturisme, toate tipurile de teren şi toate sezoanele.
Azenis FK 453 şi 453CC sunt anvelopele premium cu un pronunţat pedigree sportiv. Ziex combină sportivitatea, confortul şi economia de carburant într-un produs complet, care răspunde perfect tuturor cerinţelor. Sincera semnifică siguranţă, securitate şi fiabilitate. Majoritatea maşinilor moderne sunt create pentru utilizarea zilnică şi de aceea au nevoie de anvelope confortabile, rezistente şi fiabile. Wildpeak sunt anvelopele sport şi de raliu, pentru orice tip de teren, care dispun de un design special şi sunt ideale pentru şoferii ambiţioşi de automobile 4x4, pick-up sau SUV. Landair este anvelopa de off-road foarte versatilă. Îi vei aprecia calităţile atât în oraş cât şi pe drumurile neasfaltate sau pe teren accidentat. Eurowinter este răspunsul FALKEN la condiţiile meteo dificile, din timpul iernii, în toate zonele din Europa, oferind şoferilor de pretutindeni mai multă siguranţă şi un drum liniştit spre destinaţie.
La inceput