DIVIZIA anvelope
importator direcT
ALCAR WHEELBASE ROMANIA este importator direct pentru următoarele mărci de anvelope:
 
 
Falken
          
Marcă deținută de Sumitomo Rubber Industries, Ltd., grupul din Japonia situat pe locul 6 în topul producătorilor mondiali de anvelope și deținătorul drepturilor pentru marca Dunlop în Asia, Africa, Australia și America de Sud.
 
EU_eticheta anvelope_Zgomot

Companie din Coreea de Sud, parte integrantă din Grupul KUMHO ASIANA, înființată în anul 1960. Cea mai nouă fabrică, deschisă în Georgia (SUA) va ajunge la o capacitate anuală de producție de cca 10 milioane de anvelope.

Logo_NEXEN
   
Lansată în anul 2000, marca NEXEN a depășit imediat granițele țării de origine, Coreea de Sud, câștigând rapid expunere la nivel mondial și devenind echipare originală pentru unele dintre cele mai prestigioase modele ale grupului Volkswagen.

EU_eticheta anvelope_Zgomot

Logo GT Radial 
   
Grupul Sailun Jyniu, originar din China, a crescut în ultimii 15 ani devenind o reală forță globală în producția de anvelope - locul 18 la nivel mondial și locul 4 pe piața din China. De asemenea, Sailun și Jyniu sunt, din punct de vedere al volumului total, pe locul 2 la anvelope importate în Europa.


Parte integrantă a Grupului Giti Tire, din Singapore, marca GT Radial este prezentă la nivel mondial de peste 50 de ani, activând cu succes pe 130 de piețe din întreaga lume.
     
Logo Westlake    ZC-Rubber, producătorul mărcii de anvelope Westlake, se află în prezent într-o nouă fază de extindere a vânzărilor la nivel mondial, după ce în peste 50 de ani de activitate și-a consolidat poziția în țara de origine, China, dar și la nivel mondial.
     

FALKEN, KUMHO, NEXEN, SAILUN-JINYU, GT RADIAL și WESTLAKE.

AVANTAJELE PORTOFOLIULUI DE ANVELOPE:

  • Diversitate  - mărcile de anvelope din portofoliul nostru oferă clientului posibilitatea de a alege produsul de care are nevoie, la prețul pe care și-l poate permite.
  • Cele mai noi tehnologii din domeniu - toți producătorii de anvelope cu care lucrăm dispun de cele mai noi facilități de producție din lume și au la dispoziție materii prime de ultimă generație.
  • Disponibilitate - atât pentru anvelopele de vară cât și pentru cele de iarnă vă punem la dispoziție un număr mare de aplicații, la prețuri avantajoase, disponibile direct din stocul nostru local.
  • Unități complete - pentru parteneri putem furniza seturi complete de roți montate și echilibrate. Acest serviciu este util tuturor partenerilor noștri, mai ales în perioada aglomerată din sezon, iar costul suplimentar determinat de montaj și echilibrare este foarte redus.

Pentru mai multe detalii despre produsele din portofoliul ALCAR WHEELBASE ROMANIA, revânzătorii pot accesa secțiunea MEMBRI sau ne pot contacta telefonic
... iar clienții finali pot lua legătura cu una dintre companiile din lista de parteneri ALCAR Wheelbase Romania.
 
  •  
  •  

   
 

Falken

De pe circuit pe stradă.


Marca FALKEN este parte integrantă a grupului japonez Sumitomo Rubber Industries, unul dintre numele cu o tradiţie de peste 100 de ani în industria anvelopelor şi produselor din cauciuc.
Anvelopele produse sub brandul FALKEN beneficiază şi de un program de testare foarte solicitant, în cadrul cursei de anduranţă de 24 de ore de la Nürburgring, sau în competiţii de drift.

Marca FALKEN include gamele de produse Azenis, Ziex, Sincera, Wildpeak, Landair, Eurowinter și Euroll Season. Astfel Falken reușește să acopere cu gama sa de produse toate clasele de autoturisme, toate tipurile de teren și toate sezoanele.

PAGINA OFICIALĂ FALKEN TYRES
FalkenPorsche
 

falken - ANVELOPE DE VARĂ

Anvelope menite să ofere performanțe dinamice și eficiență.

  • AZENIS FK510* sau FK510 Runflat, adică nava amiral a gamei de anvelope, un model de ultra înaltă performanță, destinat șoferilor care își doresc o anvelopă foarte silențioasă și cu A la aderență pentru frânarea pe asfalt ud, indiferent de dimensiune.
  • ZIEX**, gama sportivă și economică avea ca stindard, până nu demult, modelul ZE914 Ecorun, căruia de anul acesta i se alătură și modelul ZE310 Ecorun, adică anvelope extrem de silențioase, care susțin economia de carburant și oferă în același timp și performanțe dinamice excelente.
  • SINCERA SN832 ECORUN***, noua anvelopă cu design 4D Nano, care oferă un consum redus de carburant și durată mare de viață.

* În testele de anvelope de vară din 2018, efectuate de Auto Zeitung și Auto Motor und Sport Germania, Falken Azenis FK510 cu dimensiunea 225/45R17 a primit calificativele Foarte recomandat și Recomandat. Azenis FK510 235/45 ZR18 a ocupat prima poziție în testul ACE Lenkrad, German Technical Inspection Association (GTÜ) și ARBÖ, cu 150 de puncte în clasamentul final.
** Falken Ziex ZE310, 195/65R15 91V, a primit în 2018 calificativul exemplar de la specialiștii Auto bild germania
*** Sincera SN832 Ecorun, 175/65 R14 82T a obținut locul 1 în testul de anvelope de vară ADAC din 2018.
Falken FK510
FALKEN AZENIS FK510
 

falken - ANVELOPE All-SEASON

Multitalentat, pentru toate condițiile de drum


Falken Euroall Season AS200 a obținut aprecierea cunoscutei publicații germane Auto Bild.
 AS200 este disponibil în 27 de dimensiuni, cuprinse între 13 și 17 inch, fiind destinat automobilelor de dimensiuni compacte, medii sau SUV-urilor.


Încă din anul lansării pe piață, Falken Euroall Season AS200, 195/65 R15 91H, a primit încă din anul lansării pe piață locul 1 în testul de anvelope all-season efectuat de Auto Bild.

Test AS200 Auto Bild
FalkenAzenisAS200
FALKEN Euroall Season AS200
 

falken - ANVELOPE de iarnă

Creeat pentru iernile din Europa

Noua serie de anvelope Falken EUROWINTER a fost proiectată special pentru a face față condițiilor meteo și de drum din toată Europa. Falken, Eurowinter HS449, HS 437 sau HS 435 poartă însemnele caracteristice unei anvelope de iarnă nu pentru că așa trebuie ci pentru a-și etala performanțele în sezonul rece, indiferent de condiții.

În 2016, Falken a lansat modelul de iarnă Eurowinter HS01. Disponibil încă de la lansare în 84 de variante, Eurowinter HS01 oferă dimensiuni cuprinse între 13 și 20 inch precum și o etichetă foarte atractivă, cu indici de aderență B sau C și un nivel de zgomot foarte redus, evidențiat și pe eticheta anvelopei.
De asemenea, pentru iarnă, Falken a creat în gama Eurowinter și modelul VAN01, cu dimensiuni între 14 și 16 inch, destinat autovehiculelor comerciale ușoare.

OAMTC și TSC, două organizații independente, au oferit calificativul Recomandat pentru modelul Eurowinter HS01 în cadrul testelor cu anvelope de iarnă.
Eurowinter HS01   Eurowinter HS01 Test

FalkenAzenisAS200
FALKEN EUROWINTER HS01
 

falken - ANVELOPE SUV/4x4

Elegante și dinamice pe asfalt sau de neoprit în teren accidentat 

Wildpeak provine de la nenumăratele victorii și recorduri obținute pe cel mai faimos circuit din SUA - Pikes Peak, Colorado. Această anvelopă sport și de raliu, pentru orice tip de teren, care dispune de un design special, este ideală și pentru șoferii ambițioși de automobile 4x4, pick-up sau SUV.
FalkenWildpeak
FALKEN WILDPEAK A/T
 

utilizate de fabricantii de automobile - anvelopele falken sunt echipare de origine

Echipare Originala Falken

 

Kumho

Mișcare pentru o viață mai bună

Istoria Kumho Tires începe în Coreea de Sud, în anul 1960, când Incheon Park, fondatorul Kumho Asiana Group, confruntat cu dificultatea de a găsi anvelopele necesare autovehiculelor uneia dintre companiile sale, Gwangju Transportation Co., Ltd, decidea să demareze producția de anvelope. La acel moment, capacitatea de producție a nou înființatei companii era de numai 20 de bucăți pe zi, o distanță destul de mare față de poziția de azi a companiei coreene.

În prezent, Kumho Tire dispune de opt locații de producție, cu o capacitate totală de peste 62 de milioane de unități pe an și o rețea de distribuție în peste 160 de țări. În comparație cu anii '60, gama de anvelope Kumho Tires include acum repere pentru aproape toate tipurile de vehicule, de la automobile de mici dimensiuni și automobile off-road la camioane, mașini pentru sectoarele construcțiilor și agricol, avioane sau chiar automobile de curse.

Unul dintre atuurile măricii este procesul continuu de inovație și dezvoltare a produselor. Cu acest aspect sunt responsabile centrele de cercetare și dezvoltare din Coreea, China, SUA și Germania.
Începând din 2003, Kumho este furnizorul de anvelope destinate campionatului Formula 3 Euro Series, o reală pepinieră pentru viitorii piloți din GP2 sau chiar Formula 1.

PAGINA OFICIALĂ KUMHO TIRES
Kumho in Formula 3
 

Kumho - anvelope de vară

Calități superioare

Anvelopele de vară de la Kumho reușesc să îmbine cu succes calitățile necesare anotimpului cald. Astfel, ECSTA SPT KU31, ECSTA XS KU36, ECSTA LE Sport KU39 sau ECSTA PS91 sunt anvelope care pun accent pe sportivitate și performanțe dinamice, oferind un nivel mare de siguranță la viteze ridicate.
Pe de altă parte, modele precum ECSTA HM KH31, SOLUS KH17 sau ecowing KH27 pun accentul pe confort și, așa cum este cazul lui KH27, pe reducerea consumului de carburant.
Kumho ECSTA SPT KU31
 

KUMHO - anvelope de iarnă

Control în cele mai dificile condiții


Cu ajutorul inovațiilor în materie de design și materiale, Kumho oferă modele de anvelope destinate anotimpului rece, care pot face față cu ușurință problemelor inerente din sezonul rece.
Iar unor modele precum 7400, I'Zen KW23 sau I'Zen KW27, proiectate special pentru iarnă, li se alătură Solus Vier KH21, o anvelopă all-season de înaltă performanță, care oferă confort și calitate indiferent de vreme.

Noutatea Kumho in iarna anului 2016 este WinterCraft WP71, o anvelopa UHP destinata automobilelor din clasa medie si mare. Cu dimensiuni cuprinse intre 16 si 19 inch, noul model de iarna prezinta cateva avantaje definitorii:
•Caneluri laterale in forma de V, din centru spre umeri, pentru dispersia mai eficienta a apei
•Distanta de franare redusa cu 14% fata de modelul precedent
•Manevrabilitate imbunatatita pe asfalt ud
•Rezistenta excelenta la acvaplanare
Kumho_I`ZEN KW27
 

kumho este primă echipare pentru următoarele automobile

Echipare fabrica Kumho
 

nexen

Inovatie Made in Coreea


Din decembrie 2013, ALCAR WHEELBASE ROMANIA este importator oficial al mărcii NEXEN. Aceste anvelope sunt fabricate în cele două uzine din Coreea (Yangsan şi Changnyeong), și se situează în avangarda tehnologică a industriei de profil. Prin gradul mare de tehnologizare, cele două unităţi de producţie oferă un control strict al calității. Cel mai mare avantaj al anvelopelor NEXEN este însă raportul ideal calitate/preţ, o caracteristică evidenţiată şi de testele efectuate de presa de specialitate, dar şi de popularitatea acestei mărci, aflată în continuă creștere în Europa.

Gama NEXEN include anvelope de vară pentru autoturisme, sau pentru SUV-uri și Autovehicule Comerciale Ușoare, precum și o bogată selecție de anvelope de iarnă si all season destinate autovehiculelor de pasageri sau mărfuri.


Pagina oficială NEXEN TIRES
NEXEN Drift Car
 

nexen - anvelope de vara

Raportul ideal calitate-preț

Sigur că, principalele calități ale unei anvelope de vară trebuie să se refere la performanțele sale dinamice, la modul în care dispersează apa de pe carosabil și la stabilitatea oferită atât în linie dreaptă, la viteze mari, cât și în viraje. Gama de anvelope de vară de la Nexen propune performanțe superioare, dar și prețuri atractive și adaptate corect la cerințele actuale ale pieței din Europa.  DESCĂRCARE CATALOG NEXEN (PDF)
NEXEN Vara_Nfera N9000
 

nexen - anvelope de iarna

Silențioase și aderente

Anvelopele de iarnă sunt cele care pot face ca o călătorie să fie cât mai plăcută sau, după caz, profitabilă. Este de datoria lor să ofere aderență pe suprafețe cu un coeficient de frecare scăzut sau în situația în care drumul este acoperit cu apă. Materialele de ultimă generație și designul inovator oferă anvelopelor de iarnă de la Nexen capacitatea de a păstra un nivel optim de aderență și de frânare, precum și rezistență mărită la acvaplanare.  

In sezonul 2016, Nexen introduce noul model Winguard Snow'G WH2, o evolutie a modelului Snow'G care primise deja aprecierea publicului si specialistilor deopotriva.
Printre atuurile noului WH2 se regasesc noi elemente de design precum canelurile 3D in zig-zag, care optimizeaza suprafata de contact a anvelopei cu suprafata de rulare, un nou design al blocurilor laterale pentru o tractiune mai buna pe zapada, designul in forma de V, care optimizeaza drenarea apei, si elemente care reduc considerabil zgomotul la rulare.
Alaturi de noul Snow'G WH2, Nexen a lansat in 2016 si anvelopa Winguard WT1, destinata autovehiculelor comerciale. Aceasta ofera o durabilitate sporita, elemente de design care augmenteaza protectia flancului anvelopei si reduc temperatura umerilor, aderenta mai buna in viraje, drenare mai eficienta a apei, precum si tractiune optima chiar si dupa ce banda de rulare inregistreaza o uzura mare.
NEXEN Iarna_WinGuardSnowG
 

 

nexen furnizor de anvelope oe pentru dacia

NEXEN Iarna_WinGuardSnowG
 

 

nexen furnizor de anvelope oe pentru multe modele europene

 

NEXEN Iarna_WinGuardSnowG
 

sailun

costuri imbatabile


Pe scurt, istoricul companiei SAILUN ar putea fi acesta:


Noiembrie 2002: Infiintare
Decembrie 2003: Productia primelor anvelope
Februarie 2009: Nominalizare pentru “National Tyre Process and Control
Engineering Technology Center”
Iunie 2011: Listat la Bursa din Shanghai
Iunie 2012: Achizitia Thaihua Rayong Rubber in Tailanda (plantatie de arbori de cauciuc)
August 2012: Achizitia Shenyang Peace Radial Tyre
Octombrie 2012: Achizitia Jinyu Industrial
Noiembrie 2013: Deschiderea oficiala a fabricii Sailun Vietnam

Pagina oficială SAILUN
Sediu Sailun
 

sailun - anvelope de vara

Preturi de vara

Eco, Elite sau ZSR sunt numele anvelopelor de vara de la Sailun. Gama de modele acopera cu succes cea mai mare parte a modelelor de automobile de pe piata si, pe langa pretul imbatabil beneficiaza si de experienta unuia dintre cei mai mari producatori de anvelope din China.
Cu o productie anuala de peste 50 de milioane de unitati, Sailun Tires este un nume care va continua sa surprinda placut publicul european, atat prin calitatea cat si prin preturile produselor sale. 
Elite HP
 

SAILUN - anvelope de iarna

Fara emotii

Se spune ca aderenta unei anvelope de iarna depinde foarte mult de compozitia materialului. Ei bine, avand la indemana cele mai noi tehnologii de fabricatie, dar si o plantatie de arbori de cauciuc proprie, Sailun poate crea produse cu adevarat performante atat penytru turisme cat si pentru autovehicule comerciale sau chiar camioane. Ice Blazer WSL2, WST1 sau WST2 LT sunt numele pe care le veti intalni in gama de iarna Sailun, iar acestora li se adauga modelul 4 Seasons, pentru cei care prefera o anvelopa care poate rula tot timpul anului.
4Seasons