Oh là là - Noua jantă AEZ RAISE
Cu aprobare de comercializare pe Piaţa Europeană – pentru multe automobile de clasă compactă


Jantele de aliaj after-market sunt cunoscute pentru diversitatea lor şi, de cele mai multe ori, sunt mai ieftine chiar decât roţile din dotarea standard, de fabrică, a automobilelor. Dar montarea jantelor after-market pe maşină presupune şi multă birocraţie pentru că acestea trebuie omologate şi înscrise în documentele maşinii. De aceea, AEZ pune la dispoziţie din ce în ce mai multe modele de jante cu aprobare de comercializare pe Piaţa Europeană. Aşa că faceţi cunoştiinţă cu Raise, janta de aliaj omologată pentru multe modele ale Grupului Volkswagen dar şi Mercedes, pentru care nu trebuie să faceţi nici o modificare în documentele automobilului dvs. În plus, garanţia calităţii este asigurată de faptul că sunt “made in Germany”

Forma specială a spiţelor, care reflectă lumina într-un mod deosebit, alături de partea centrala concavă, augumentează impactul vizual al jantei. Producătorul german de jante de aliaj premium nu numai că prezintă produse de înaltă calitate dar acestea îndeplinesc standardele de comercializare din Uniunea Euopeană.

AEZ Raise – Specificaţii Tehnice:


Dimensiuni 7,5x17, 7,5x18, 8x18, 8x19, 8x20 inchi
Finsaj: gunmetal (gri inchis)/ polisat
Construcţie: matriţă, o singură bucată
Capacitate: până la 670 kg
GOP: da
ECE- se pot monta pe Audi A3, SEAT Leon, VW Golf V, VI, VII, Skoda Octavia, Mercedes Clasa A şi B, CLA fără nici un fel de modificare în actele maşinii.
TPMS: 100% TPMS-FIT, ALCAR T-ProSensor-FIT


ALCAR AEZ DOTZ DEZENT ENZO STAHLRAD  ALCAR AEZ DOTZ DEZENT ENZO STAHLRAD  ALCAR AEZ DOTZ DEZENT ENZO STAHLRAD

 
ALCAR AEZ DOTZ DEZENT ENZO STAHLRAD
AEZ wheels