una mai strălucitoare decât cealaltă
anja, modelul dotz, și VW Passat CC 

Dimensiunea nu contează, doar formele... 
Anja, modelul DOTZ 2018, cu înălțimea sa de 1,66 m, completează perfect formele capotei de la VW Passat CC. Este un duo care îți atrage imediat privirea: un înger blond și un coupe galben.

Ambele sunt puternice: 
Provine din Austria, are 20 de ani, și îi place să își flexeze mușchii în antrenamentele de forță. Proporții definite frumos și o linie elegantă - sunt atribute atât pentru fată cât și pentru mașină.

Printre stâncile dure și pietrișul de pe jos, Anja face soarele să răsară doar cu părul ei auriu și ochii albaștrii ca marea. Indiferent din ce unghi fotografiezi, Anja stie cum să contribuie la scena perfectă în tandem cu partenera sa motorizată.

Latura ei mai sălbatică iese la iveală în timpul antrenamentelor și când își cultivă pasiunea pentru fotografia sportivă, două discipline cărora le datorează pozițiile pe care le adoptă în fața acestei mașini. În același timp, DOTZ CP5 iese în evidență fără dificultate. Și janta arată la fel de sportivă și dinamică, precum Anja.

Frumoasa austriacă are o pasiune pentru caii putere - indiferent că are o ședință foto la TSB Racing în Germania, motocross, sau mașini modificate - ea este mereu deschis către lucruri și experiențe noi.

Anja se ocupă cu marketing în social media și este la curent cu tot ceea ce este nou. De aceea, îi place în mod special DOTZ CP5 cu finisarea grafit. Ea vede în această jantă multe dintre atuurile sale: sportivă, dinamică și mereu în pas cu ceea ce este nou.

AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR

AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR
 
AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR