liber la primăvară 
cu noua jantă aez steam călătorești mereu “fără griji” – grație omologării ece

Zăpada se topește, iar temperatura crește – deci este timpul să schimbi roțile și, desigur, să scoți din cutii noile jante, pentru că doar în lumina Soarelui ies în evidență cu adevărat.
Și crezi că te-ai gândit la toate aspectele? Ei bine, cu AEZ Steam și AEZ Steam grafit mai mult ca sigur bucuria va fi la cote maxime.

Noua jantă AEZ cu mai multe spițe are cu adevărat talent. Cu designul său clasic, dar în același timp sportiv, această jantă premium va aduce un plus de frumusețe oricărui automobil modern. Perforarea decorativă, cu cinci pliuri, din zona centrală conferă jantei mai multă profunzime, ceea ce o face să iasă în evidență din mulțimea de modele mai standard.

După ce montezi aceste jante poți să pleci la drum. Nu este nevoie să te mai deranjezi cu acte care consumă timp deoarece ambele variante au aprobare ECE.

Sună bine, dar despre ce este vorba mai exact?
Jantele, la fel ca și alte componente ale automobilului, trebuie să aibă o omologare. Dacă o jantă din aliaj ușor are însă marcajul ECE, aceasta va fi compatibilă în totalitate cu janta originală, utilizată de producător. ET-ul și prinderea pe fuzetă sunt identice, iar capacele originale, de la producător, se potrivesc și ele perfect. De aceea, jantele pot fi montate fără a fi nevoie de omologări sau inspecții adiționale.

Cu jantele din aliaj AEZ Steam și AEZ Steam grafit, care au omologare ECE, nu există un nor amenințător al documentelor care să îți strice plăcerea călătoriilor. Deci, ieși din ceața iernii și ia un start frumos spre primăvară.

aez dotz dezent alcar stahlrad offroad configurator felgen aez dotz dezent alcar stahlrad offroad configurator felgen aez dotz dezent alcar stahlrad offroad configurator felgen
  
aez dotz dezent alcar stahlrad offroad configurator felgen