Stiri
12.04.2019
DOTZ Misano Gri Noul DOTZ Misano gri Forma perfectă și o ...
Afla mai multe
12.04.2019
DEZENT TZ Versatilă cu un design la nou Pentru noul TZ sunt ...
Afla mai multe
12.04.2019
AEZ Panama AEZ Panama – o jantă cu mai multe fațete fără acte ...
Afla mai multe
12.04.2019
Jante aliaj Mașinile adevărate… …vor găsi, în primăvară, janta ...
Afla mai multe
12.04.2019
AEZ PANAMA DARK
SUV-urile primesc suport

AEZ Panama, un argument puternic pentru mai mult stil.

Imediat ce temperaturile cresc, toată lumea vrea doar să iasă din casă și să se plimbe pe străzi, dar nu fără un stil nou: și cel mai bine este să mergi pe AEZ Panama dark. Spițele, de nuanțe alternative, gunmetal și lucios, își arată splendoarea în lumina soarelui. Combinația de culori face ca imaginea sport-elegantă a modelului AEZ Panama dark foarte eficientă.
Afla mai multe
12.04.2019
varianta finală de la filmul cu DOTZ DD2.JZ
Când ai 608 cai pe țeavă

După premiera mondială oficială a “Bestiei” la Salonul Auto de la Essen, discuțiile pe tema DD2.JZ s-au estompat puțin din cauza începerii sezonului de vânzări. Și chiar odată cu începerea primăverii, DOTZ se ține de cuvânt și prezintă versiunea finală a filmului despre această mașină cu modificări extravagante.
Afla mai multe
12.04.2019
DOTZ Misano dark
Primăvara se vede la orizont, și aduce cu ea o noutate de la DOTZ.

DOTZ Misano dark. Numele spune tot: această jantă reprezintă tehnologie, putere și talent. Numele vine de la “Misano World Circuit Marco Simoncelli” care se regăsește în orașul Italian Misano. Moto GP, Superbike și DTM – sporturile cu motor la limitele sale până la ultimul detaliu.
Afla mai multe
05.02.2019
DOTZ Misano Concept
Inițial au fost doar câteva linii pe o bucată de hârtie, dar erau speciale. “Dintr-o dată, mi-a venit ideea să creez o jantă pentru o mașină excepțională,” mai spune Haderer. Așa că un lucru a dus la altul, și într-o clipă s-a născut un adevărat concept, sau măcar liniile generale ale unuia. Acum, producătorul de jante trebuia să așeze pe hârtie o idee mai puțin obișnuită pe care să o contureze până la ultimul detaliu și să-i coopteze pe toți cei implicați. Țelul era clar: crearea jantei perfecte pentru un proiect de mașină cum nu ai era alta. Rezultatul, DOTZ Misano Concept, este impresionant...
Afla mai multe
05.02.2019
Cu stil și foarte modern
VW Touareg promite putere și forță. Iar asta necesită o jantă mare. AEZ Strike 9x20 este janta perfectă. Nu degeaba acest model este numit “Strike”. Janta este potrivită pentru sarcini mari și de aceea este partenerul ideal pentru SUV-uri premium cu mase ridicate.
Afla mai multe
31.01.2019
BESTIA - DOTZ DD2.JZ
așteptarea a luat sfârșit – la salonul auto de la essen Dotz a prezentat cel mai recent proiect, DD2.JZ, mai bine cunoscut de unii sub denumirea de “bestia”.
Afla mai multe
30.01.2019
La viteză maximă prin iarnă
AEZ Steam graphite demonstrează totuși că nu trebuie să îți lipsească distracția și stilul, în ciuda vremii reci. Această jante cu multe spițe și design clasic își croiește drum prin iarnă la viteză maximă și fără să se oprească. Cu imaginea sa poate pune în evidență liniile sportive de la Mercedes E Cabriolet și cu siguranță te va face să îți dorești să faci puțin drift.
Afla mai multe
30.01.2019
Energică și tăioasă, și totuși solidă
AEZ Raise cu anvelope 245/45 R20 fac Volvo XC40 și mai înalt. Spițele în formă de Y și fața lucioasă a jantei sunt elemente care captează imediat privirile.
Afla mai multe
06.11.2018
DEZENT TZ-c. JANTA ECE pentru BMW
Noul model DEZENT TZ-c a fost proiectat și construit special pentru automobilele cu logoul în formă de elice. Grație numărului mare de aplicații ECE, janta din aliaj este perfect compatibilă din punct de vedere tehnic cu BMW Seria 5, BMW Seria 6 și BMW Seria 7. Iar cuvintele de ordine sunt Jante Dedicate – accesoriile de montaj și capace originale pot fi utilizate.
Afla mai multe
24.10.2018
AEZ Steam
Fără aprobări suplimentare, fabricat în Germania, cu un design clasic care se asortează perfect mașinilor moderne. E probabil cea mai bună descriere pentru această jantă AEZ.
Afla mai multe
23.09.2018
GATA DE IARNĂ?
La http://www.readyforwinter.eu/, chiar înainte de startul perioadei de schimbare a anvelopelor, ALCAR a făcut un rezumat al celor mai importante idei care vă vor ajuta să fiți gata pentru cea mai rece perioadă a anului.
Afla mai multe
10.09.2018
DD2.JZ: o recapitulare - Partea 2
metamorfoza prima parte – zvonuri confirmate

Atelierul DOTZ lucrează la capacitate maximă. Bestia, așa cum i se spune neoficial lui DD2.JZ, a trecut cu succes prin prima etapă importantă a metamorfozei sale, după o schimbare de motor în favoarea uzinei cu nume de cod 2JZ GTE.
Afla mai multe
10.09.2018
Un oaspete cu multă clasă
AEZ Crest cu noul Jaguar E-PACE ating noi culmi ale eleganței

Zbor la înălțime
Cei care au încredere în marca Jaguar caută eleganța, stilul și clasa, combinate cu tehnologia de ultimă oră și confortul maxim. Cu E-Pace, producătorul din Marea Britanie sunt cu mult înaintea vremurilor prin lansarea acestui SUV sportiv și compact. În efortul de a se apropia de competiția din Germania, acest Jaguar este produs chiar în Austria, deoarece piața pentru SUV-uri spilcuite nu este deloc trecută cu vederea în aceste ținuturi montane.
Afla mai multe
10.09.2018
BMW X2 și AEZ Crest dark
Mixul ideal pentru o experiență de condus animat și sportiv


După 1 vine 2

Ceva mai plat și ceva mai jos. Aceasta ar putea fi descrierea pentru noul BMW X2 care se califică drept un SUV care are multe de oferit. În comparație cu X1, plafonul este mai jos cu 7 cm, ceea ce creează acea imagine specială de coupe. Din față – grație grilei BMW perfect proporționate, cu design cromat și a prizelor de aer triunghiulare – X2 pare mai lat și mai mare decât este în realitate.
Afla mai multe
05.09.2018
Viața în mai multe dimensiuni
Cu AEZ Steam, Audi A8, nava amiral de la Audi, va fi întotdeauna deasupra.
Afla mai multe
26.07.2018
Noile dimensiuni ale ratiunii
A8 atinge o noua dimensiune a tehnologiei si cu modelul de jante AEZ Steam are parte de o roata cu multe abilitati, care-l mentin mereu cu ''picioarele'' pe pamant.
Afla mai multe