Stiri
05.02.2019
Care pe care VW Touareg promite putere și forță. Iar asta ...
Afla mai multe
31.01.2019
''BESTIA'' așteptarea a luat sfârșit – la salonul auto de la ...
Afla mai multe
30.01.2019
AEZ Steam Graphite AEZ Steam graphite demonstrează totuși că nu ...
Afla mai multe
30.01.2019
AEZ Raise AEZ Raise cu anvelope 245/45 R20 fac Volvo XC40 și ...
Afla mai multe
05.02.2019
DOTZ Misano Concept
Inițial au fost doar câteva linii pe o bucată de hârtie, dar erau speciale. “Dintr-o dată, mi-a venit ideea să creez o jantă pentru o mașină excepțională,” mai spune Haderer. Așa că un lucru a dus la altul, și într-o clipă s-a născut un adevărat concept, sau măcar liniile generale ale unuia. Acum, producătorul de jante trebuia să așeze pe hârtie o idee mai puțin obișnuită pe care să o contureze până la ultimul detaliu și să-i coopteze pe toți cei implicați. Țelul era clar: crearea jantei perfecte pentru un proiect de mașină cum nu ai era alta. Rezultatul, DOTZ Misano Concept, este impresionant...
Afla mai multe
06.11.2018
DEZENT TZ-c. JANTA ECE pentru BMW
Noul model DEZENT TZ-c a fost proiectat și construit special pentru automobilele cu logoul în formă de elice. Grație numărului mare de aplicații ECE, janta din aliaj este perfect compatibilă din punct de vedere tehnic cu BMW Seria 5, BMW Seria 6 și BMW Seria 7. Iar cuvintele de ordine sunt Jante Dedicate – accesoriile de montaj și capace originale pot fi utilizate.
Afla mai multe
24.10.2018
AEZ Steam
Fără aprobări suplimentare, fabricat în Germania, cu un design clasic care se asortează perfect mașinilor moderne. E probabil cea mai bună descriere pentru această jantă AEZ.
Afla mai multe
23.09.2018
GATA DE IARNĂ?
La http://www.readyforwinter.eu/, chiar înainte de startul perioadei de schimbare a anvelopelor, ALCAR a făcut un rezumat al celor mai importante idei care vă vor ajuta să fiți gata pentru cea mai rece perioadă a anului.
Afla mai multe
10.09.2018
DD2.JZ: o recapitulare - Partea 2
metamorfoza prima parte – zvonuri confirmate

Atelierul DOTZ lucrează la capacitate maximă. Bestia, așa cum i se spune neoficial lui DD2.JZ, a trecut cu succes prin prima etapă importantă a metamorfozei sale, după o schimbare de motor în favoarea uzinei cu nume de cod 2JZ GTE.
Afla mai multe
10.09.2018
Un oaspete cu multă clasă
AEZ Crest cu noul Jaguar E-PACE ating noi culmi ale eleganței

Zbor la înălțime
Cei care au încredere în marca Jaguar caută eleganța, stilul și clasa, combinate cu tehnologia de ultimă oră și confortul maxim. Cu E-Pace, producătorul din Marea Britanie sunt cu mult înaintea vremurilor prin lansarea acestui SUV sportiv și compact. În efortul de a se apropia de competiția din Germania, acest Jaguar este produs chiar în Austria, deoarece piața pentru SUV-uri spilcuite nu este deloc trecută cu vederea în aceste ținuturi montane.
Afla mai multe
10.09.2018
BMW X2 și AEZ Crest dark
Mixul ideal pentru o experiență de condus animat și sportiv


După 1 vine 2

Ceva mai plat și ceva mai jos. Aceasta ar putea fi descrierea pentru noul BMW X2 care se califică drept un SUV care are multe de oferit. În comparație cu X1, plafonul este mai jos cu 7 cm, ceea ce creează acea imagine specială de coupe. Din față – grație grilei BMW perfect proporționate, cu design cromat și a prizelor de aer triunghiulare – X2 pare mai lat și mai mare decât este în realitate.
Afla mai multe
05.09.2018
Viața în mai multe dimensiuni
Cu AEZ Steam, Audi A8, nava amiral de la Audi, va fi întotdeauna deasupra.
Afla mai multe
26.07.2018
Noile dimensiuni ale ratiunii
A8 atinge o noua dimensiune a tehnologiei si cu modelul de jante AEZ Steam are parte de o roata cu multe abilitati, care-l mentin mereu cu ''picioarele'' pe pamant.
Afla mai multe
26.07.2018
Total e-smart
Jantele din aliaj DEZENT TS pentru noul smart EQ fortwo si EQ forfour. fara alte aprobari Gratie omologarii ECE.
Afla mai multe
25.07.2018
DEZENT - o noutate: TZ & TZ-c
Cinci spite duble, sarcina maxima mare de pana la 810 kg per janta, trei culori disponibile si fara a necesita alte aprobari pentru montare, gratie omologarii ECE. Acestia sunt parametrii cheie ai noii nave amiral de la DEZENT.
Afla mai multe
25.07.2018
Un combo cu talent si stil
Cand sunt doi puterea creste: Jaguar XF Sportbrake si AEZ Steam graphite.

Cu AEZ Steam graphite, Jaguar are un partener care ii este egal. Cu cele 15 spite concave si vopseaua gri inchis, aceasta janta aduce o doza suplimentara de clasa acestui break. Elaborata din punct de vedere tehnic si cu un design clasic si in acelasi timp modern, aceasta janta se distinge din multime. Punctul culminant: AEZ steam nu are nevoie de aprobari suplimentare gratie ECE.
Afla mai multe
06.06.2018
sport și Eleganță pentru mașini serioase
Un companion de încredere
Pentru a face și mai intensă experiența călătoriei, cele mai bune jante sunt absolut necesare. În acest caz, AEZ Straight dark întâlnește BMW Seria 6 GT...
Afla mai multe
10.05.2018
Falken din nou la Nurburgring
FALKEN este încă odată Sponsor Principal al Cursei de 24 de ore de la Nürburgring
Afla mai multe
08.05.2018
Pasul 10: SATISFACȚIE PE TERMEN LUNG
Chiar dacă mașina ta arată ca nouă după ce ai urmat cei 9 PAȘI pe care ți i-am recomandat în materialele anterioare, o spălare, verificarea de primăvară sau faptul că ai făcut curat la interior o singură dată, nu sunt suficiente. La urma urmelor, chiar și primăvara mașina se poate murdări.
Afla mai multe
03.05.2018
Pasul 9: Verificarea finală
Pasul 9: Verificarea finală

Citirea indicatoarelor Și măsurile rapide - mai bine sigur decât supărat

Deci, până acum ați făcut toate verificările, ați curățat mașina și ați efectuat alte controale și nu ați detectat nici un fel de defect. Cu toate acestea există unele lucruri la care ar trebui să fiți atent înainte de a pleca la drum.

Afla mai multe